Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Assorbipiu Kutyapelenka ˝M˝ 40x60cm 10+1db
Assorbipiu Kutyapelenka ˝M˝ 40x60cm 10+1db
1 890 Ft

Assorbipiu Kutyapelenka ˝M˝ 40x60cm 10+1db

Assorbipiu Kutyapelenka ˝M˝ 40x60cm 10+1db
Assorbipiu Kutyapelenka ˝M˝ 40x60cm 10+1db
Assorbipiu Kutyapelenka ˝M˝ 40x60cm 10+1db
AssorbiPiu helyhez szoktató kutyapelenka.
Állatfaj
Kutya
Külső raktáron
1 890 Ft
Részletek

 A lakásban tartott kiskutyák és felnőtt lakásban tartott kutyák szobatisztaságra való nevelésének könnyű és higiénikus eszköze. Kevesebb, mint egy perc alatt képes felszívni bármilyen nedvességet. Kiváló nedvszívó és nem ázik át. Aktívszenes szagmegkötő technológiájának köszönhetően nincsenek kellemetlen szagok.

A szobatisztaságra való nevelés bizony nem egyszerű feladat. Ezeknek, a kifejezetten kutyák számára kifejlesztett, földre helyezhető, csúszásgátlóval felszerelt pelenkáknak a segítségével (kölyök)kutyád könnyedén megtanulja majd, hogy hol szabad elvégeznie a dolgát.

Az AssorbiPiu kutyapelenkák, helyhez szoktató kendők kiválóan alkalmasak a kiskutyák, lakásban tartott felnőtt kutyák, valamint nyulak szobatisztaságra neveléséhez. Ezen kutyapelenkák idősödő, inkontinencia zavaros kutyák esetében is praktikus megoldást jelenthetnek. Nem vár többé váratlan, feltakarítandó "baleset" a padlón, vagy a szőnyegen, hiszen senior kutyád, kényelmesen tud könnyíteni magán, amikor már nem tudja tovább visszatartani vizeletét (esetleg székletét).

Az AssorbiPiu helyhez szoktató kendők több méretben, kiszerelésben kaphatóak. A kínálatot illatosított és aktívszenes változatok egészítik ki.

AssorbiPiu aktívszenes szagmegkötő kutyapelenka ismertetése:

  • Egyik oldala műanyagfólia, másik oldala nagy nedvszívó képességű vatta
  • Elősegíti a szobatisztaságra való nevelést, helyez szoktatja a kölyökkutyát
  • Használata egyszerű, praktikus és egyben higénikus is
  • Kölyökkutya esetében általában 1-2 naponta cserélni kell (a vizelet mennyiségétől függően vagy nagytestű kutyák esetében ugyanez sűrűbben ajánlott)
  • Szobatisztaságra nevelt, lakásban tartott nyulak számára is kiváló megolás
  • Aktívszenes szagmegkötő technológiával készül
  • Egy méretben és kiszerelésben kapható, lásd alább

Fontos tudni:

Kedvencünk csak akkor fog a kutyapelenkára pisilni, ha talál rajta megfelelő nagyságú száraz területet (a kiskutyák sem szeretnek belelépni a pisibe) ezért fontos a kutyapelenkát cserélnünk, ha nincs rajta elegendő száraz felület. Ha elmulasztjuk a kutyepelenka időben való kicserélését a kiskutyánk ismét a lakásban végezheti el dolgát.

Kiszerelés: 60 x 60 cm-es méretben, 10 darabos csomagban kapható.

Adatok
Termék márkája
Assorbipiu
Állat kora
Minden kor
Állat mérete
Minden méret
Termék típusa
Pelenka
Cikkszám
ASB1455