Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Bio-lio Haltáp Tubifex 120ml
Bio-lio Haltáp Tubifex 120ml
1 190 Ft

Bio-lio Haltáp Tubifex 120ml

Legkiválóbb protein forrás a halak számára
Állatfaj
Díszhal eleség
Külső raktáron
1 190 Ft
Részletek

BIO-LIO TUBIFEX. Legkiválóbb protein forrás a halak számára. Liofilízalt (fagyasztva szárított) tubifex (csővájóféreg) a legkiválóbb protein forrás a halak számára mely a különleges tartósítás következtében megőrzi eredeti formáját és nem veszít tápértékéből az élőével megegyezik.

Legkiválóbb protein forrás a halak számára. Liofilizált (fagyasztva szárított) tubifex (csővájóféreg) a legkiválóbb protein forrás a halak számára mely a különleges tartósítás következtében megőrzi eredeti formáját és nem veszít tápértékéből az élőével megegyezik. A csővájó féreg tudományos elnevezéséről kapta becenevéta tubi nevet.

A csővájó féreg 1-7 cm hosszú vékony gyűrűsféreg a földigiliszta vízi rokona. Eleségállat (Tubifex tubifex) mely akváriumi halaink eleségének döntő többségét alkotja. Rendszeres etetésével a halak megőrzik vitalitásukat. Kerülni kell az egyoldalú táplálást kiegészítésképpen más természetes haleleség pl. vörös szúnyoglárva alkalmazása javasolt. Egyszerre csak annyi eleséget kell az akvárium vizébe szórni amennyit a halak maradéktalanul elfogyasztanak.

Adatok
Termék márkája
Bio-Lio
Cikkszám
BIOL8