Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

BiogenicPet Vitality Cat 60db
BiogenicPet Vitality Cat 60db
9 490 Ft

BiogenicPet Vitality Cat 60db

Vitality Cat vitalizáló regeneráló tabletta macskáknak. Egy olyan, tudományos vizsgálatokkal alátámasztott gyógyhatású készítmény, amely természetes alkotóelemei segítségével szabályozza és visszaállítja a szervezet fiatal korra jellemző gyógyulási képességét.
Állatfaj
Macska
Speciális felhasználás
Gyulladáscsökkentő, Ízületi problémák
Rendelhető
9 490 Ft
Részletek

Vitalizáló regeneráló tabletta macskáknak. Egy olyan, tudományos vizsgálatokkal alátámasztott gyógyhatású készítmény, amely természetes alkotóelemei segítségével szabályozza és visszaállítja a szervezet fiatal korra jellemző gyógyulási képességet, ezáltal természetes úton biztosítja kedvence vitalitását és regeneráló képességét. 

Idős állatok és krónikus fájdalommal járó, ízületi megbetegedésekben szenvedő állatok kezelésének kiegészítésére.

Hatóanyag + Javallat: Humanofort®, E-vitaminm, szelén. Bármilyen korú állat esetében a bőrregeneráció valamint a sejtszintű és a környezeti stressz által okozott kedvezőtlen élettani hatások kiküszöbölésére. A szteroid és nem szteroid típusú gyulladáscsökkentőkkel való gyógykezelés során kialakuló kedvezőtlen mellékhatások kiegészítő kezelésére.

A készítmény olyan bioaktív összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek elősegítik az ízületek, kötőszövetek, a bőr és a szőrzet, valamint a gyomor-bél nyálkahártya egészséges működését:

  • Támogatja a bőr, a szőrzet és a bélnyálkahártya regenerációs folyamatait.
  • Javítja a bélnyálkahártya védekezését a gyulladáscsökkentő gyógyszerek káros mellékhatásai esetén.
  • Lassítja a sejtek öregedési folyamatait.

Felhasználási javaslat:

Fájdalommal járó ízületi elváltozásokban önmagában vagy a kezelés kiegészítésére. Bármilyen korú állat esetében a bőr hámosodásának, a szőr növekedésének segítésére. A gyógykezelés során alkalmazott gyulladáscsökkentők kedvezőtlen gyomor-bélrendszeri mellékhatásainak enyhítésére. A sejtszintű és a környezeti stressz által okozott kedvezőtlen élettani hatások enyhítésére.

Hatása:

  1. Ízületi porc regeneráló
  2. Kötőszövet regeneráló
  3. Hámszövet regeneráló
  4. Sejt revitalizáló
  5. Gyorsítja a szőrnövekedést, dús, fényes szőrzetet biztosít Állatorvosok által kifejlesztve!

Adagolás: napi egy tabletta.

Adatok
Termék márkája
Biogenic Pet
Állat kora
Felnőtt, Idős
Állat mérete
Minden méret
Cikkszám
EM011412