Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

FRISKIES Funtastix Bacon&Sajt 175g
FRISKIES Funtastix Bacon&Sajt 175g
890 Ft

FRISKIES Funtastix Bacon&Sajt 175g

FRISKIES Funtastix egy ízletes, csavart, bacon és sajt ízű jutalomfalat
Állatfaj
Kutya
Termék ízesítése
Bacon
Külső raktáron
890 Ft
Részletek

Termékelőnyök

  • Ízletes, bacon és sajt ízű.
  • Vitaminokkal.
  • Omega-3 és -6 zsírsavakkal.
  • Alacsony zsírtartalom.

Attól a naptól kezdve, hogy kutyádat hazaviszed, el is kötelezed magad: gondoskodsz róla, megfelelően táplálod és törekszel arra, hogy boldog és egészséges életet éljen. A Friskies több évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel táplálja a kutyusokat generációk óta ízletes és minőségi táplálékkal minden nap. Erre nemcsak büszkék vagyunk, hanem hatalmas felelősségként is tekintünk. A Friskies kutyaeledelek ízletes, 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást nyújtanak kutyád számára. A termékeket testméretre és életstílusra fejlesztettük, így kínálatunkban találsz kistestű és aktív, sokat mozgó kutyusok számára is elérhető eledeleket. 

A FRISKIES Funtastix egy ízletes, csavart, bacon és sajt ízű jutalomfalat tápláló összetevőkkel, mely a nap bármely pillanatában adható kutyádnak kényeztetésként vagy jutalomfalatként, egészben vagy kisebb darabokban is. 

Hozzáadott mesterséges színezékek, ízesítőanyagok és tartósítószerek nélkül készült. Kutyád odáig lesz érte.

Összetétel: gabonafélék, növényi fehérjekivonatok, glicerin, különféle cukrok, hús és állati származékok (4%), olajok és zsírok, ásványi anyagok, zöldségek, tej és tejszármazékok (0,2% sajtpor)

Analitikai összetevők: Fehérje: 12,5%, Zsírtartalom: 5,9%, Nyershamu: 3,3%, Nyersrost: 0,9%, Nedvességtartalom: 24,0%, Omega-3 zsírsavak: 0,07%, Omega-6 zsírsavak: 1,6%

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok

NE/kg: A-vitamin: 9900; D3-vitamin: 660; E-vitamin: 73.

mg/kg: B-vitamin csoport: 64; Vízmentes kalcium-jodát: (I: 1,6); Mangán-szulfát monohidrát: (Mn: 4,7); Cink-szulfát monohidrát: (Zn: 120); Nátrium-szelenit: (Se: 0,16); Antioxidánsok, aromák.

Adatok
Termék márkája
Purina
Állat kora
Minden kor
Állat mérete
Minden méret
Cikkszám
FRSK12343983