Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

FRISKIES Junior Csirke+Zöldség 10kg
FRISKIES Junior Csirke+Zöldség 10kg
13 190 Ft

FRISKIES Junior Csirke+Zöldség 10kg

A Friskies Junior csirkével, tejjel és hozzáadott zöldségekkel száraz eledel kölyökmacska,vemhes és szoptatós macskák számára
Állatfaj
Macska
Termék ízesítése
Csirke, Pulyka
Állat aktivitás szintje
Normál
Külső raktáron
13 190 Ft
Részletek

Termékelőnyök

 • Egy éves kornál fiatalabb kölyökmacskák számára.
 • Speciális formulájú receptúra, mely tartalmazza az összes szükséges tápanyagot a kölyökmacskák fejlődéséhez.
 • Megfelelő átmenetet teremt az anyatej és a szilárd táplálék között.
 • Minőségi fehérjével, vitaminokkal és ásványi anyagokkal az erős fogak és csontok fejlődése érdekében.
 • E-vitaminnal a természetes védekezőképesség támogatásáért.
 • Taurinnal, mely az egészséges szívműködésért és az éles látásért.

A Friskies Junior csirkével, tejjel és hozzáadott zöldségekkel száraz eledel speciális formulája tartalmazza a megfelelő életkezdéséhez szükséges összes tápanyagot a kölyökmacska egészséges fejlődése érdekében. Az eledel vemhes és szoptatós macskák számára is alkalmas.

A Friskies 5 ígérete: Attól a naptól kezdve, hogy macskádat hazaviszed, el is kötelezed magad. Megígéred, hogy törődni fogsz vele és hogy megfelelően eteted. A Friskies eledelek ugyanezt képviselik. Boldog és egészséges macskák generációit tápláltuk nap nap után ízletes és minőségi eledeleinkkel, amire nem csak büszkék vagyunk, hanem hatalmas felelősségként is tekintünk. 5 ígéretet teszünk, hiszen törődünk veletek:

 • Táplálás: 100%-ban teljes értékű, kiegyensúlyozott és ízletes eledel minőségi állati eredetű fehérjével.
 • Minőség: termelési folyamatunk során több száz ellenőrzést végzünk minden nap.
 • Szakértelem: a Purina táplálkozástudományi szakértői fejlesztésének eredménye.
 • Nyomonkövethetőség: minőségi összetevőkkel készült, amelyeket gondosan válogattunk ki ismert és megbízható forrásokból.
 • 2025-ös vállalás: vállaljuk, hogy 2025-re 100%-ban újrahasznosíthatóvá, illetve újrafelhasználhatóvá tesszük csomagolásunkat.

Receptúráink nem tartalmaznak színezékeket, hozzáadott mesterséges ízesítőanyagokat és tartósítószereket.

Összetétel: gabonafélék, hús és állati származékok (20%, melyből 2% csirke és 2% pulyka az Y-formájú tápszemekben*), növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, hal és halszármazékok, zöldségek (0,9% dehidratált zöldség, egyenértékű 4% rehidratált zöldséggel az Y-formájú tápszemekben**), ásványi anyagok, élesztők, tej és tejszármazékok (0,7% sovány tejpor, egyenértékű 4% rehidratált sovány tejjel a kör alakú tápszemekben ***)

*Teljes mennyiség a termékben: 1,8% csirke és 1,8% pulyka
** Teljes mennyiség a termékben: 3,9% rehidratált zöldség
***Teljes mennyiség a termékben: 0,26% rehidratált sovány tej

Jellemző termékösszetétel: Y-formájú tápszemek: 90%, kör alakú tápszemek: 10%.

Analitikai összetevők: Fehérje: 35%, Zsírtartalom: 12%, Nyershamu: 8%, Nyersrost: 2%, Esszenciális zsírsavak: 1,9%

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok NE/kg: Vit A: 16 500; Vit D3: 1 300; Vit E: 110. mg/kg: Vas(II)-szulfát monohidrát (Fe: 62); Vízmentes kalcium-jodát (I: 2,0); Réz(II)-szulfát pentahidrát (Cu: 11); Mangán-szulfát monohidrát (Mn: 6,7); Cink-szulfát monohidrát (Zn: 88); Nátrium-szelenit (Se: 0,14); Taurin: 1150; Színezékek(¹) és antioxidánsok.

(¹) nem tartalmaz mesterséges színezékeket.

Etetési útmutató

A termék adható önmagában vagy Friskies Cat Junior 85 grammos tasakkal együtt:

Napi ajánlott etetési mennyiség:

Etetendő mennyiség
Az állat életkora Csak száraz (g/nap) Száraz + nedves (g/nap)
6-12 hetes korban 50-70 g 2-3 étkezésre szétosztva* 35-50 g* + 1 tasak nedves eledel (85 g) 2-3 étkezésre szétosztva vagy tetszés szerint
3-6 hónapos korban 70-80 g 2 étkezésre szétosztva* 50-65 g* + 1 tasak nedves eledel (85 g) 2-3 étkezésre szétosztva vagy tetszés szerint
6-12 hónapos korban 80 g 2 étkezésre szétosztva* 60-65 g* + 1 tasak nedves eledel (85 g) 2-3 étkezésre szétosztva vagy tetszés szerint
Vemhes macska 4 kg súlyú macska esetén 80-90 g** vagy tetszés szerint 65-70 g** + 1 tasak nedves eledel (85 g) vagy tetszés szerint
Szoptató macska 4 kg súlyú macska esetén 120-240 g** vagy tetszés szerint 100-205 g** + 1 tasak nedves eledel (85 g) vagy tetszés szerint.


A mindennapos, elegendő mennyiségű vízfogyasztás elengedhetetlen a macska egészsége érdekében. Mindig tegyél friss, tiszta vizet az eledel mellé!
Az eledelt 3-4 hetes korban ajánlott bevezetni.

* Kezdetben a könnyebb rágás érdekében keverj az eledelhez vizet. Növeljd a mennyiséget, amikor a kölyökmacska elkezd többet enni és csökkentsd a hozzáadott víz mennyiségét, amikor a kölyökmacska már képes önmagában is megenni az eledelt.
A kölyökmacskák igényei különbözőek lehetnek, ezért függően aktivitási szintjüktől és fizikai állapotuktól előfordulhat, hogy az ajánlott napi etetések számát és az etetési mennyiséget módosítani kell. Vemhes és szoptatós macskák számára is alkalmas.
** Vemhesség/szoptatás során fokozatosan növeld az etetett táplálék mennyiségét

Adatok
Termék márkája
Friskies
Állat kora
Kölyök
Állat mérete
Minden méret
Cikkszám
FRSK12459424
Tömeg
10 kg/db