Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Julius K-9 Utility Dog Wild boar&Berry Adult 10kg - Hypoallergenic
Julius K-9 Utility Dog Wild boar&Berry Adult 10kg - Hypoallergenic
18 190 Ft

Julius K-9 Utility Dog Wild boar&Berry Adult 10kg - Hypoallergenic

Julius K9 Utility Dog Vaddisznó és Áfonya – száraz eleség munkakutyák számára
Állatfaj
Kutya
Termék ízesítése
Vaddisznó, Hal, Marha, Bárány
Extra igények
Gabonamentes, Hipoallergén
Állat aktivitás szintje
Magas
Külső raktáron
18 190 Ft
Részletek

Julius K9 Utility Dog Vaddisznó egy munkakutyáknak kifejlesztett eledel. Ezek az állatok hosszú ideig tartó, nehéz munkát végeznek, így rengeteg energiára van szükségük a pontos munkavégzéshez.  Munkájuknak köszönhetően ezeknek a kutyáknak erősebb izomtömegre van szükségük, emellett hajlamosabbak a sérülésekre, fertőzésekre és ízületi problémákra. Ezen speciális fajták közül sokan hajlamosabbak allergiára, így a receptúra kialakítása során ezt is figyelembe kel venni.

Éppen ezért az eledel alapja egy hipoallergén forrásokból származó prémium fehérjék keveréke: vaddisznó, marhahús, bárány és hal.

Az áfonya biztosítja a kutya immunrendszerének támogatásához szükséges antioxidánsokat és tápanyagokat, elősegíti a hólyag egészségének javítását. Emellett csökkenti a fogkő és a lepedék növekedését, és segíthet bizonyos ráktípusok megelőzésében is. A vitaminok, gyógynövények és vörös húsfehérjék optimális kombinációja pedig növeli kutyája koncentrációját.

Szinte minden Julius K-9 kutyatáp gabonamentesen készül, nincs ez másként a Utility Dog tápokkal sem. Gabonamentességéből adódóan gluténérzékeny vagy gabonára allergiás állatok is fogyaszthatják. A gabona mellet a hozzáadott cukrot is elhagyták a receptúra kialakításakor, ezzel téve még egészségesebbé összetételét.

A F.O.S. prebiotikum támogatja az egészséges bélflórát, ezáltal segítve az emésztést és erősítve az immunrendszert.

Az eledelt ízületvédő formulával látták el, ami különösen fontos aktív mozgást végző állatok esetében. A nagy mennyiségű mozgás során az ízületek hamarabb kikophatnak, ami később gyulladásos betegségek és heveny fájdalom formájában okozhat gondot. A Utility Dog ízületvédő formulája ezt hivatott lelassítani, hogy kedvenced minél tovább élvezhesse a szabad mozgást.

Összetétel: hús és állati származékok (vaddisznóliszt min. 3%, halliszt min. 7%, bárányliszt min. 6%, marhahúsliszt min. 7%), burgonya, borsó, lencse (piros, sárga, zöld), áfonyabab, vesebab, lóbab, élelmi rost, FOS, szárított lucerna, rozmaring, sörélesztő, áfonya, yucca mojave, glükózamin, Anisi fructus, Sambuci os, Menthae pip. folium, Melissae herba, Urticae folium, Cinnamomi cortex, Cardui mariae fructus.

Analitikai összetétel: nyersfehérje: 22,00%, zsírok és olajok: 12,00%, nyersrost: 8,00%, nyershamu: 8,00%, nedvesség: max 10,00%

Adatok
Termék márkája
Julius K9
Állat kora
Felnőtt, Idős
Állat mérete
Minden méret
Cikkszám
311180
Tömeg
10 kg/db