Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Kennels' Favourite Puppy - kölyökkutyának 400g
Kennels' Favourite Puppy - kölyökkutyának 400g
590 Ft

Kennels' Favourite Puppy - kölyökkutyának 400g

Állatfaj
Kutya
Termék ízesítése
Pulyka
Külső raktáron
590 Ft
Részletek

Kölyök

  • 100%-ban természetes hozzávalók
  • NEM TARTALMAZ hozzáadott gabonaféléket         
  • Hozzáadott E-vitaminnal
  • NEM TARTALMAZ mesterséges színezéket         
  • NEM TARTALMAZ mesterséges ízfokozókat  
  • NEM TARTALMAZ hozzáadott szóját
  • NEM TARTALMAZ hozzáadott tojás és tejterméket 

 93 kСal kisállat 100gr

A Kennels' Favourite termékek csak olyan húsokat tartalmaznak, amelyek helyi beszállítóktól származnak. Származási helyük teljes mértékben nyomon követhető. A Kennels' Favourite termékek 100%-ban természetes hozzávalókból állnak. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, ízfokozókat, tartósítószereket vagy szóját. Még a legválogatósabb kutyáknák is szeretni fogják Kennels' Favourite termékeink finom illatát és a hús természetes ízét. Mindemellett ön, a tulajdonos méltányolja majd, hogy ételeinkben optimális egyensúlyban vannak a természetes olajok, fehérje, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, melyek elengedhetetlenek, hogy kutyákája boldog és egészséges legyen. 

Legfontosabb érték számunkra termékeink kellemes íze. A Kennels' Favourite termékek finom aromája, kitűnő íze és szaftos állaga garantálja, hogy kutyákája szeretni fogja a húsdarabokat az elsőtől falattól az utolsóig.

Összetétel: hús és állati eredetű termékek (legalább 4% pulykahúst tartalmaz), zöldségszármazékok, vitaminok, ásványi anyagok.

Adalékanyagok/kg: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: 

A-vitamin
D3-vitamin
E-vitamin


1.875 NE
   250 NE
   35 mg
 

Cink-szulfát-monohidrát
Vas(II)-szulfát-monohidrát
Kénsav-szulfát-pentahidrát
Mangán-szulfát-monohidrát
Nátrium-szelenit
Kalcium-jodát vízmentes

14.0 mg
10.0 mg
1.50 mg
2.50 mg
0.25 mg
0.40 mg

Analitikus összetevők:

Nyersfehérje
Nyerszsírtartalom
Szervetlen anyag
Nyersrost
Nedvességtartalom

8.0 %
5.0 %
2.5 %
0.5 %
81 %

 
Etetési útmutató: Egy közepes méretű kiskutyának ¾-½ doboznyi ételre van szüksége legalább két étkezés alkalmával. A nagyméretű kölyök kutyáknak 1-1⅓ doboznyi ételre van szüksége legalább két étkezés alkalmával. A legnagyobb méretű kölyköknek 1½-2¼ doboznyi ételre van szüksége legalább két étkezés alkalmával.
Tárolás: Hűvös, száraz helyen tartandó. Felnyitás után a konzerv fel nem használt tartalmát kupakkal lezárt edényben, hűtőszekrényben tartsuk, és 24 órán belül használjuk fel. Fogyasztása legjobb szobahőmérsékleten.
Nettó súly: 400 gr
Könnyen nyitható konzervnyitóval.
Felhasználása: lásd a konzerv alján.

A Prof Pet Corporation számára elsődlegesek az állatok. Annak érdekében, hogy kielégítsük az állatok táplálkozási igényeit, folyamatosan fejlesztjük állateledeleinket, és szorosan együttműködünk nemzetközileg elismert táplálkozástudományi szakemberekkel.
Állateledeleinket csak a legjobb természetes helyi alapanyagokból készítjük, hogy csúcsminőségű terméket gyárthassunk. Termékeinket szigorú minőségi előírások alapján állítjuk össze, mindemellett származási helyük teljes mértékben nyomon követhető.

Adatok
Termék márkája
Kennels' Favourite
Állat kora
Kölyök
Állat mérete
Minden méret
Cikkszám
155326
Tömeg
400 g/db