Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Kennels' Favourite Beef - Marha 400g
Kennels' Favourite Beef - Marha 400g
590 Ft

Kennels' Favourite Beef - Marha 400g

SZAFTOS HÚSDARABOK ASZPIKBAN KUTYÁKNAK SZÁMÁRA
FRISS HÚSBÓL KÉSZÜLT, 100%-BAN TERMÉSZETES HOZZÁVALÓKBÓL
Állatfaj
Kutya
Termék ízesítése
Marha
Rendelhető
590 Ft
Részletek

Marha

  • 100%-ban természetes hozzávalók
  • NEM TARLAMAZ hozzáadott gabonaféléket         
  • NEM TARLAMAZ mesterséges színezéket           
  • NEM TARLAMAZ mesterséges ízfokozót  
  • NEM TARLAMAZ hozzáadott szójaóát
  • NEM TARLAMAZ hozzáadott tojás és tejterméket
  • Hozzáadott E-vitaminnal

93 kСal/100gr

A Kennels' Favourite termékek csak olyan húsokat tartalmaznak, amelyek helyi beszállítóktól származnak. Származási helyük teljes mértékben nyomon követhető. A Kennels' Favourite termékek 100%-ban természetes hozzávalókból állnak. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, ízfokozókat, tartósítószereket vagy szóját. Még a legválogatósabb kutyáknák is szeretni fogják Kennels' Favourite termékeink finom illatát és a hús természetes ízét. Mindemellett ön, a tulajdonos méltányolja majd, hogy ételeinkben optimális egyensúlyban vannak a természetes olajok, fehérje, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, melyek elengedhetetlenek, hogy kutyákája boldog és egészséges legyen. 

Legfontosabb érték számunkra termékeink kellemes íze. A Kennels' Favourite termékek finom aromája, kitűnő íze és szaftos állaga garantálja, hogy kutyákája szeretni fogja a húsdarabokat az elsőtől falattól az utolsóig.

Összetétel: hús és állati eredetű termékek (legalább 4% marhahúst tartalmaz), zöldségszármazékok, vitaminok, ásványi anyagok.

Adalékanyagok/kg: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: 

A-vitamin
D3-vitamin
E-vitamin


1.875 NE
   250 NE
   35 mg
 

Cink-szulfát-monohidrát
Vas(II)-szulfát-monohidrát
Kénsav-szulfát-pentahidrát
Mangán-szulfát-monohidrát
Nátrium-szelenit
Kalcium-jodát vízmentes

14.0 mg
10.0 mg
1.50 mg
2.50 mg
0.25 mg
0.40 mg

Analitikus összetevők:

Nyersfehérje
Nyerszsírtartalom
Szervetlen anyag
Nyersrost
Nedvességtartalom

8.0 %
5.0 %
2.5 %
0.5 %
81 %

 
Etetési útmutató: Egy közepes méretű felnőtt kutyának (10-25kg) naponta ¾-1,5 doboznyi ételre van szüksége legalább két étkezés alkalmával. A nagyméretű felnőtt kutyák (25-45kg) megehetnek naponta legalább két étkezés alkalmával 1,5-2⅓ doboznyi ételt. A nagyon-nagy méretű felnőtt kutyáknak (45-70kg) naponta 2⅓-3¼ doboznyi ételre van szüksége legalább két étkezés alkalmával. Friss ivóvizet mindig biztosítani kell.
Tárolás: Hűvös, száraz helyen tartandó. Felnyitás után a konzerv fel nem használt tartalmát kupakkal lezárt edényben, hűtőszekrényben tartsuk, és 24 órán belül használjuk fel. Fogyasztása legjobb szobahőmérsékleten.
A Prof Pet Corporation számára elsődlegesek az állatok. Annak érdekében, hogy kielégítsük az állatok táplálkozási igényeit, folyamatosan fejlesztjük állateledeleinket, és szorosan együttműködünk nemzetközileg elismert táplálkozástudományi szakemberekkel.
Állateledeleinket csak a legjobb természetes helyi alapanyagokból készítjük, hogy csúcsminőségű terméket gyárthassunk. Termékeinket szigorú minőségi előírások alapján állítjuk össze, mindemellett származási helyük teljes mértékben nyomon követhető.

Adatok
Termék márkája
Kennels' Favourite
Állat kora
Felnőtt, Idős
Állat mérete
Minden méret
Cikkszám
155320
Tömeg
400 g/db