Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Kennels' Favourite Eucalyptus&Peppermint 90db - Vitaminos tejsavó pasztilla
Kennels' Favourite Eucalyptus&Peppermint 90db - Vitaminos tejsavó pasztilla
1 690 Ft

Kennels' Favourite Eucalyptus&Peppermint 90db - Vitaminos tejsavó pasztilla

VITAMINOS TEJSAVÓ PASZTILLÁK BÁRMELY FAJTA KUTYA SZÁMÁRA EUKALIPTUSZ/MENTA
Állatfaj
Kutya
Külső raktáron
1 690 Ft
Részletek

EUKALIPTUSZ ÉS BORSMENTA

  • 100% -ig TERMÉSZETES TERMÉK
  • Frissíti a leheletet
  • Fájdalomcsillapító, fertőtlenítő és parazitaellenes hatású

Összetevők: dehidrált tejsavó, búzakeményítő, dextróz, dehidrált tejélesztő kivonat, eukaliptusz kivonat, vitaminok, borsmenta kivonat (menta piperita).
Adalékanyagok/kg: vitamin B1 0.05%, vitamin B2 0.07%, vitamin B3 0.036%, vitamin B6 0.038%, vitamin B12 0.43%, vitamin A 9.642IE, vitamin D3 1.205IE, vitamin E 7mg, kolin 240mg.
Összetétlel: nyers protein 10%, nyerszsír 7.2%, nyershamu 2.8%, nyersrost 3.4%, nedvesség 6.7%, kalcium (Ca) 0.1%.
Napi fogyasztás: min. 2-3 tableta 10 testsúlykilogrammonként, rendszeresen.
A túlzott bevitel nem okoz mellékhatásokat.
leglényegesebb összetevők:

BORSMENTA

Az Eukaliptusz egy örökzöld fa, melyet a legmagasabb növényként tartanak számon a világon. Az eukalipusz Ausztráliából és Tasmániából származik: az a fa itt található, melyet „az erdő gyémántja”, „az élet fája”, vagy „a csodafa” neveken tartanak számon.

Napjainkban az eukaliptusz igen népszerűvé vált, értékes és könnyed olajánál fogva, mely számos mikroba számára halálos. Az Eukaliptusz olajnak erős, aromás illata van, az íze pedig erős és keserű. Az Eukaliptusz olaj fertőtlenítő hatású. Az Eukaliptusz olaj eukaliptolt (cineol) tartalmaz, melynek erős antimikrobális hatása van bizonyos mikroorganizmusokra. Az Eukaliptusz olaj fertőtlenítő hatása 3-szor erősebb, mint a karbolsavé, de kevésbé mérgező. Az Eukaliptusz olajnak kísérletek szerint, fájdalomcsillapítő, fertőtlenítő és parazitaellenes hatása van.

BORSMENTA
Botanikai név: Borsmenta
Más nevei: borsos menta, angol menta, mitchen menta, kámforos menta.

A Borsmenta gazdag vitaminokban és mikroelemekben.
Az éterolaj, a flavonoidok, tannic sav és a keserű esszencia alkotják az alapvető elemeit ennek a növénynek. Az éterolaj legfontosabb összetevője a mentol (akár 60%). Továbbá, a borsmenta számos organikus savat, cinket, szelént és molibdént tartalmaz. A modern tudomány állása szerint a mentol, amely mentaolajat tartalmaz, hideg érzéssel stimulálja a bőr receptorait és a nyálkahártyát. A felszíni véredények összeszűkülnek, a szervek véredényei kitágulnak, ezután helyi fájdalomcsillapitó hatás lép fel. A mentaolaj erős fertőtlenítő hatással bír. Ha a mentaolaj kapcsolatba kerül az idegvégződésekkel az emésztőrendszer vagy a hasüregi szervek nyálkahártyáján, a perisztaltikus mozgás javul.
Ősidők óta, a gyógyítók sikerrel alkalmazták bizonyos emésztőszervrendszeri panaszok enyhítésére. Az oldott állapotú menta erősíti az emésztőszervrendszeri kiválasztást, gyorsítja az emésztőszervrendszer ürítését, és lassítja az erjedés folyamatát és a bomlástermékek alakulását a szervekben. A borsmenta általános erősítő hatással is rendelkezik.

Adatok
Termék márkája
Kennels' Favourite
Állat kora
Minden kor
Állat mérete
Minden méret
Termék típusa
Tabletta
Cikkszám
522325