Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Kis-Kis Chicken in Jelly - Csirke 400g
Kis-Kis Chicken in Jelly - Csirke 400g
590 Ft

Kis-Kis Chicken in Jelly - Csirke 400g

SZAFTOS HÚSDARABOK ASZPIKBAN MACSKÁK SZÁMÁRA FRISS HÚSBÓL KÉSZÜLT, 100%-BAN TERMÉSZETES HOZZÁVALÓKBÓL
Állatfaj
Macska
Termék ízesítése
Csirke
Rendelhető
590 Ft
Részletek
  •  100%-ban természetes hozzávalók  
  •  GabonaMENTES
  •  Hozzáadott E-vitaminnal           
  •  NEM tartalmaz mesterséges színezékeket 
  •  NEM tartalmaz Tartósítószereket
  •  NEM tartalmaz Hozzáadott szóját
  •  NEM tartalmaz színezőanyagot 

 93 KKAL /100gr

A KiS-KiS termékek csak olyan húsokat tartalmaznak, amelyek helyi beszállítóktól származnak. Származási helyük teljes mértékben nyomon követhető. A KiS-KiS termékek 100%-ban természetes hozzávalókból állnak. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, ízfokozókat, tartósítószereket vagy szóját. Még a legválogatósabb macskák is szeretni fogják KiS-KiS termékeink finom illatát és a hús természetes ízét. Mindemellett ön, a tulajdonos méltányolja majd, hogy ételeinkben optimális egyensúlyban vannak a természetes olajok, fehérje, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, melyek elengedhetetlenek, hogy macskája boldog és egészséges legyen. 

Legfontosabb érték számunkra termékeink kellemes íze, amely a macskaeledelek esetében még kiemelkedőbb fontosságú, hiszen ahogy azt minden macskatulajdonos tudja, eredet, méret vagy kortól függetlenül, ha ételről van szó, a macska a legválogatósabb állat. A KiS-KiS termékek finom aromája, kitűnő íze és szaftos állaga garantálja, hogy macskája szeretni fogja a húsdarabokat az elsőtől falattól az utolsóig.

Összetétel: hús és állati eredetű termékek (legalább 4% csirkehúst tartalmaz), zöldségszármazékok, vitaminok, ásványi anyagok.

Adalékanyagok/kg: Tápláló adalékanyagok: 

A-vitamin
D3-vitamin
E-vitamin


1.875 NE
   250 NE
   35 mg
 

Cink-szulfát-monohidrát
Vas(II)-szulfát-monohidrát
Kénsav-szulfát-pentahidrát
Mangán-szulfát-monohidrát
Nátrium-szelenit
Kalcium-jodát vízmentes

14.0 mg
10.0 mg
1.50 mg
2.50 mg
0.25 mg
0.40 mg

Analitikai alkotóelemek:

Fehérje
Zsírtartalom
Szervetlen anyag
Nyers rostok
Nedvességtartalom

8.0 %
5.0 %
2.5 %
0.5 %
81 %

 
Etetési útmutató: Egy átlagos felnőtt macskának (4kg) naponta ¾-1 doboznyi ételre van szüksége legalább két étkezés alkalmával. Hogy macskánk boldog legyen, a felnőtt egyedet naponta legalább kétszer etessük olyan mennyiségű étellel, amit szívesen megeszik. A macskák szabályozzák étkezésüket, és ritkán esznek többet, mint amire szükségük van. Amennyiben macskánk vemhes vagy szoptat, akár négyszer akkora adagra is szüksége lehet, mint átlagos esetben.
Tárolás: Hűvös, száraz helyen tartandó. Felnyitás után a konzerv fel nem használt tartalmát kupakkal lezárt edényben, hűtőszekrényben tartsuk, és 24 órán belül használjuk fel. Fogyasztása legjobb szobahőmérsékleten.
A Prof Pet Corporation számára elsődlegesek az állatok. Annak érdekében, hogy kielégítsük az állatok táplálkozási igényeit, folyamatosan fejlesztjük állateledeleinket, és szorosan együttműködünk nemzetközileg elismert táplálkozástudományi szakemberekkel.
Állateledeleinket csak a legjobb természetes helyi alapanyagokból készítjük, hogy csúcsminőségű terméket gyárthassunk. Termékeinket szigorú minőségi előírások alapján állítjuk össze, mindemellett származási helyük teljes mértékben nyomon követhető.

Adatok
Termék márkája
Kis-Kis
Állat kora
felnőtt
Állat mérete
Minden méret
Cikkszám
311121
Tömeg
400 g/db