Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Kis-Kis Duck in Jelly - Kacsa 400g
Kis-Kis Duck in Jelly - Kacsa 400g
590 Ft

Kis-Kis Duck in Jelly - Kacsa 400g

Állatfaj
Macska
Termék ízesítése
Kacsa
Külső raktáron
590 Ft
Részletek
  •  100%-ban természetes hozzávalók  
  •  GabonaMENTES
  •  Hozzáadott E-vitaminnal           
  •  NEM tartalmaz mesterséges színezékeket 
  •  NEM tartalmaz Tartósítószereket
  •  NEM tartalmaz Hozzáadott szóját
  •  NEM tartalmaz színezőanyagot  

 93 KKAL/100gr

A KiS-KiS termékek csak olyan húsokat tartalmaznak, amelyek helyi beszállítóktól származnak. Származási helyük teljes mértékben nyomon követhető. A KiS-KiS termékek 100%-ban természetes hozzávalókból állnak. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, ízfokozókat, tartósítószereket vagy szóját. Még a legválogatósabb macskák is szeretni fogják KiS-KiS termékeink finom illatát és a hús természetes ízét. Mindemellett ön, a tulajdonos méltányolja majd, hogy ételeinkben optimális egyensúlyban vannak a természetes olajok, fehérje, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, melyek elengedhetetlenek, hogy macskája boldog és egészséges legyen. 

Legfontosabb érték számunkra termékeink kellemes íze, amely a macskaeledelek esetében még kiemelkedőbb fontosságú, hiszen ahogy azt minden macskatulajdonos tudja, eredet, méret vagy kortól függetlenül, ha ételről van szó, a macska a legválogatósabb állat. A KiS-KiS termékek finom aromája, kitűnő íze és szaftos állaga garantálja, hogy macskája szeretni fogja a húsdarabokat az elsőtől falattól az utolsóig.

Összetétel: hús és állati eredetű termékek (legalább 4% kacsahúst tartalmaz), zöldségszármazékok, itaminok, ásványi anyagok.

Adalékanyagok/kg: Tápláló adalékanyagok: 

A-vitamin
D3-vitamin
E-vitamin


1.875 NE
   250 NE
   35 mg
 

Cink-szulfát-monohidrát
Vas(II)-szulfát-monohidrát
Kénsav-szulfát-pentahidrát
Mangán-szulfát-monohidrát
Nátrium-szelenit
Kalcium-jodát vízmentes

14.0 mg
10.0 mg
1.50 mg
2.50 mg
0.25 mg
0.40 mg

Analitikai alkotóelemek:

Fehérje
Zsírtartalom
Szervetlen anyag
Nyers rostok
Nedvességtartalom

8.0 %
5.0 %
2.5 %
0.5 %
81 %

 
Etetési útmutató: Egy átlagos felnőtt macskának (4kg) naponta ¾-1 doboznyi ételre van szüksége legalább két étkezés alkalmával. Hogy macskánk boldog legyen, a felnőtt egyedet naponta legalább kétszer etessük olyan mennyiségű étellel, amit szívesen megeszik. A macskák szabályozzák étkezésüket, és ritkán esznek többet, mint amire szükségük van. Amennyiben macskánk vemhes vagy szoptat, akár négyszer akkora adagra is szüksége lehet, mint átlagos esetben.
Tárolás: Hűvös, száraz helyen tartandó. Felnyitás után a konzerv fel nem használt tartalmát kupakkal lezárt edényben, hűtőszekrényben tartsuk, és 24 órán belül használjuk fel. Fogyasztása legjobb szobahőmérsékleten.
Prof Pet Corporation számára elsődlegesek az állatok. Annak érdekében, hogy kielégítsük az állatok táplálkozási igényeit, folyamatosan fejlesztjük állateledeleinket, és szorosan együttműködünk nemzetközileg elismert táplálkozástudományi szakemberekkel.
Állateledeleinket csak a legjobb természetes helyi alapanyagokból készítjük, hogy csúcsminőségű terméket gyárthassunk. Termékeinket szigorú minőségi előírások alapján állítjuk össze, mindemellett származási helyük teljes mértékben nyomon követhető.

Adatok
Termék márkája
Kis-Kis
Állat kora
felnőtt
Állat mérete
Minden méret
Cikkszám
311123
Tömeg
400 g/db