Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Kis-Kis Anti Parasites - élősködők ellen 100db
Kis-Kis Anti Parasites - élősködők ellen 100db
1 290 Ft

Kis-Kis Anti Parasites - élősködők ellen 100db

VITAMINNAL DÚSÍTOTT TEJSAVÓ PASZTILLA MINDEN FAJTA MACSKÁNAK
Állatfaj
Macska
Külső raktáron
1 290 Ft
Részletek

Paraziták Ellen

    • 100%-ban Természetes összetevőkből
    • Megelőző hatással bír bolhák, tetvek, kullancsok, giliszták és szúnyogok ellen            
    • Támogatja a szív és véredények működését
    • Csökkenti a koleszterin szintet

Összetevők: tejsavó por, rizs glutén, dextróz, növényi eredetű termékek, vitaminok és ásványi anyagok, aliin és allicin por, élesztő.
Adalékanyagok: vitamin A 3.370 NE/kg.
Analitikus alkotóelemek: fehérje 12.4%, zsír 3.0%, hamu 6.4%.
Napi fogyasztás: minimum 2-3 tabletta rendszeresen
A megemelt napi bevitel nem okoz semmilyen káros mellékhatást.
leglényegesebb összetevők:

ALLIIN ÉS ALLICIN

KiS-KiS “Anti Parasites” Tejsavó Pasztillák parazita-ellenes hatásúak, melyek 100%-ig természetesek, és hatékony védelmet nyújtanak a tetvek, bolhák, atkák és belső élősködők ellen.

Az “Anti Parasites” Tejsavó Pasztillák magas koncentrációban tartalmaznak alliin és az alliináz csoporthoz tartozü enzimeket. Az aminosavak nagyon fontosak az alliinben, mivel ezek által jön létre az aktív hatóanyag, az allicin. Az alliin allicinná való alakulása az alliináz enzimnek köszönető, mely az alliin és az alliináz enzim kölcsönhatásának eredményeképpen jön létre. A fokhagyma sajtolása során kémiai reakció veszi kezdetét, mely által létrejön az aktív hatóanyag, az allicin. Az allicin molekuláris szinten kerül felhasználásra, és ez az anyag a fokhagyma legfontosabb biológiailag aktív hatóanyaga. Az Alliin és az alliináz a fokhagyma gerezdjeiben találhatók. Az alliináz csoportba tartozó enzimek a gerezdek hártyájában, míg a alliin magában a gerezdben található. Az allicin blokkol bizonyos enzim csoportokat, ezzel egyfajta természetes védelmet eredményez a fertőzésekkel szemben. Szintén blokkolja azon enzimek fő összetevőit, melyek a koleszterin szintézisében vesznek részt, tehát a kardiovaszkuláris rendszert természetes módon támogatja.
Az “Anti Parasites” Tejsavó Pasztillák napi használatával az Ön kedvencénél jelentkező rák és kardiovaszkuláris rendellenességek kockázata csökken. Továbbá, magas alliin és allicin tartalmánál fogva az “Anti Parasites” Tejsavó Pasztillák erős antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással rendelkeznek: tisztítják a vérereket, segítenek érelmeszesedés esetén; serkentik a vérkeringést; csökkentik a zsírok (trigliceridek) és a koleszterin mennyiségét a vérben; erősítik a szervezet immunitását, és végül kezelik az olyan betegségeket, mint a gombás fertőzések, stb.

Adatok
Termék márkája
Kis-Kis
Állat kora
Felnőtt
Állat mérete
Minden méret
Termék típusa
Tabletta
Cikkszám
522334