Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Kis-Kis Plaque-Off - fogkő megelőzés 100db
Kis-Kis Plaque-Off - fogkő megelőzés 100db
1 290 Ft

Kis-Kis Plaque-Off - fogkő megelőzés 100db

VITAMINNAL DÚSÍTOTT TEJSAVÓ PASZTILLA MINDEN FAJTA MACSKÁNAK
Állatfaj
Macska
Külső raktáron
1 290 Ft
Részletek

Foglepedék ellen

    • 100%-ban Természetes összetevőkből  
    • Megelőzi a foglepedék kialakulását
    • Csökkenti a fogkő kialakulását

Összetevők: tejsavó por, rizs glutén, dextróz, növényi eredetű termékek, vitaminok és ásványi anyagok, eukaliptusz kivonat, zöld tengeri alga, foglepedék elleni, élesztő.
Adalékanyagok: vitamin A 2.357 NE/kg.
Analitikus alkotóelemek: fehérje 10.8%, zsír 2.6%, hamu 6.63%.
Napi fogyasztás: minimum 2-3 tabletta rendszeresen
A megemelt napi bevitel nem okoz semmilyen káros mellékhatást.

leglényegesebb összetevő:

FOGSZUVASODÁS
ELLENI KEVERÉK

A KiS-KiS foglepedék elleni terméke tartalmaz fogszuvasodás elleni keveréket. A fogszuvasodás elleni keverék különböző fűszerekből áll, amelyek a szájban lévő baktériumok burjánzását és a nagy mennyiségű foglepedék és fogkő kialakulását csökkentik. Hozzájárul, hogy elfedje a rossz leheletet. Megbénítja a szulfát illó zsírsavak baktérium termelését.

HÍNÁR (ZÖLD TENGERI FŰ)

Három fajta tengeri fű létezik: barna, vörös és zöld.A kémiai összetétele mindnek különböző. KiS-KiS Tejsavó Pasztillák Izlandról származó Zöld tengeri füvet tartalmaznak.

A Zöld hínár legjelentősebb tulajdonsága a magas proteintartalma, amely 40 – 45%, emellett tartalmaz még bicarboxylic savat, alanint és aginint. A Zöld hínár 30 – 35% szénhidrátot és 10% lipideket tartalmaz, és magas a cink, réz, kobalt és további nyomelemek tartalma. Emellett kétségtelenül magas tápanyagértékkel bír a Zöld hínár. A Zöld hínár számos vitamint (főleg a B csoportból származót), makro- és mikroelemet tartalmaz. A Zöld hínár képes azon elemek elraktározására, melyek a környező vízben igen ritkák. A Zöld hínár számos biológiailag aktív összetevőt tartalmaz: többszörösen telítetlen zsírsavakat, klorofillt, poliszacharidokat, fukoidánt, glukánt, pektin, alginsavat, növényi szterolokat és karotenoidokat.
A Zöld hínár sok jódot is tartalmaz, mely fontos a pajzsmirigy működését tekintve. A Zöld hínárnak jótékony hatása van az elasztikus, sima és egészséges bőr kialakulására.
A Hínár gazdag természetes forrása számos ásványi anyagnak és nyomelemnek; stimulálja az anyagcserét, és vitalitást biztosít.

BORSMENTA

Az Eukaliptusz egy örökzöld fa, melyet a legmagasabb növényként tartanak számon a világon. Az eukalipusz Ausztráliából és Tasmániából származik: az a fa itt található, melyet „az erdő gyémántja”, „az élet fája”, vagy „a csodafa” neveken tartanak számon.

Napjainkban az eukaliptusz igen népszerűvé vált, értékes és könnyed olajánál fogva, mely számos mikroba számára halálos. Az Eukaliptusz olajnak erős, aromás illata van, az íze pedig erős és keserű. Az Eukaliptusz olaj fertőtlenítő hatású. Az Eukaliptusz olaj eukaliptolt (cineol) tartalmaz, melynek erős antimikrobális hatása van bizonyos mikroorganizmusokra. Az Eukaliptusz olaj fertőtlenítő hatása 3-szor erősebb, mint a karbolsavé, de kevésbé mérgező. Az Eukaliptusz olajnak kísérletek szerint, fájdalomcsillapítő, fertőtlenítő és parazitaellenes hatása van.

BORSMENTA
Botanikai név: Borsmenta
Más nevei: borsos menta, angol menta, mitchen menta, kámforos menta.

A Borsmenta gazdag vitaminokban és mikroelemekben.
Az éterolaj, a flavonoidok, tannic sav és a keserű esszencia alkotják az alapvető elemeit ennek a növénynek. Az éterolaj legfontosabb összetevője a mentol (akár 60%). Továbbá, a borsmenta számos organikus savat, cinket, szelént és molibdént tartalmaz. A modern tudomány állása szerint a mentol, amely mentaolajat tartalmaz, hideg érzéssel stimulálja a bőr receptorait és a nyálkahártyát. A felszíni véredények összeszűkülnek, a szervek véredényei kitágulnak, ezután helyi fájdalomcsillapitó hatás lép fel. A mentaolaj erős fertőtlenítő hatással bír. Ha a mentaolaj kapcsolatba kerül az idegvégződésekkel az emésztőrendszer vagy a hasüregi szervek nyálkahártyáján, a perisztaltikus mozgás javul.
Ősidők óta, a gyógyítók sikerrel alkalmazták bizonyos emésztőszervrendszeri panaszok enyhítésére. Az oldott állapotú menta erősíti az emésztőszervrendszeri kiválasztást, gyorsítja az emésztőszervrendszer ürítését, és lassítja az erjedés folyamatát és a bomlástermékek alakulását a szervekben. A borsmenta általános erősítő hatással is rendelkezik.

Adatok
Termék márkája
Kis-Kis
Állat kora
Felnőtt
Állat mérete
Minden méret
Termék típusa
Tabletta
Cikkszám
522331