Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Kis-Kis NO-Stress - nyugtató 100db
Kis-Kis NO-Stress - nyugtató 100db
1 290 Ft

Kis-Kis NO-Stress - nyugtató 100db

VITAMINNAL DÚSÍTOTT TEJSAVÓ PASZTILLA MINDEN FAJTA MACSKÁNAK
Állatfaj
Macska
Külső raktáron
1 290 Ft
Részletek

No Stressz

    • 100%-ban Természetes összetevőkből
    • Csökkenti a stresszt és az idegessséget          
    • Javítja a viselkedési zavarokat

Összetevők: ttejsavó por, rizs glutén, dextróz, növényi eredetű termékek, vitaminok és ásványi anyagok, valerián gyökér kivonat, élesztő.
Adalékanyagok: vitamin A 2.710 NE/kg.
Analitikus alkotóelemek: fehérje 10.0%, zsír 2.6%, hamu 6.3%.
Napi bevitel: 5-7 napon át naponta háromszor egyidejűleg 3-4 darab 10 kg testtömegenként. Amennyiben szükséges, ismételje meg a kezelést.
Sötét, hűvös, száraz helyen tartandó.
legfontosabb összetevő:

VALERIANA
Más név: Valeriana Officinalis

A valeriana valepotriátokat, valeriánsavat, alkaloidákat, éterolajat, kolin, fitoszterolokat, ESA-t és bioflavonoidokat tartalmaz.
A növény felhasznált része: gyökér.

Specifikusan hatékony terápiás hatás.
valerianat alvási nehézségek, nyugtalanság és idegesség esetén alkalmazzák, emellett izomnyugtató hatása is van. A valeriana gyakran úgy tűnik, hogy csak hosszabb kezelési periódus után hatásos (több hét), de sok használója azonnali hatásról számol be. A vaelrianat hagyományosan emésztőszervrendszeri fájdalmakra, és irritábilis bél szindrómára alkalmazták. Emellett a valeriana ajánlatos első kezelésként olyan esetekben, mikor a kockázat- előny egyensúlyát szükséges mérlegelni. Gyakran alkalmazzák átvezető gyógyszerként a benzodiazepinekkel való kezelés után.
valeriana–t altató gyógynövényként alkalmazzák. Fő alkalmazási területei, az álmatlanság kezelése, mely hatását metaanalitikus kutatások igazolják. Ajánlott epilepszia esetén, de ez nem támasztható alá tudományos bizonyítékokkal (habár a valeriana összetevői (valeriánsav) antikonvulzánsként és hangulatjavító gyógyszerként használatosak). A valeriana gyökere általában az idő múlásával sem veszít hatékonyságából.
Amíg az idegesség mérséklésében hatékonynak bizonyult, néhány egyénnél nyugtalanságot, fejfájást és rémálmokat okozott. Ez talán annak a ténynek köszönhető, hogy néhány macskánál hiányoznak azok az emésztési funkciók, melyek segítségével a valeriana hatékonyan lebontható. Egy kutatás kimutatta, hogy a valeriana nyugtató hatással bírt a nyugtalan, míg stimuláló hatással volt a kifáradt kutyák számára.

valeriana altató hatásáról, és arról a képességéről ismert, hogy megnyugtatja a központi idegrendszert, és lenyugtatja az izomcsoportokat. A valeriana több száz évig altatóként volt használatos, de alkalmazták idegesség, hisztéria, koncentrációhiány, ingerlékenység, remegés, stressz és feszültség kezelésére is

Adatok
Termék márkája
Kis-Kis
Állat kora
Felnőtt
Állat mérete
Minden méret
Termék típusa
Tabletta
Cikkszám
522339