Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Kis-Kis Green Seaweed - zöldhínár 100db
Kis-Kis Green Seaweed - zöldhínár 100db
1 290 Ft

Kis-Kis Green Seaweed - zöldhínár 100db

VITAMINNAL DÚSÍTOTT TEJSAVÓ PASZTILLA MINDEN FAJTA MACSKÁNAK
Állatfaj
Macska
Külső raktáron
1 290 Ft
Részletek

Zöld Tengeri Alga

    • 100%-ban természetes összetevőkből
    • Stimulálja az anyagcserét      
    • Pozitívan befolyásolja a bőrt és a bundát
    • Növeli a vitalitást

Összetevők: tejsavó por, rizs glutén, dextróz, növényi eredetű termékek, vitaminok és ásványi anyagok, szárított zöld tengeri alga, élesztő.
Adalékanyagok: vitamin A 2.357 NE/kg.
Analitikus alkotóelemek: fehérje 10.3%, zsír 2.6%, hamu 6.4%.
Napi fogyasztás: minimum 2-3 tabletta rendszeresen
A megemelt napi bevitel nem okoz semmilyen káros mellékhatást.

leglényegesebb összetevő:

HÍNÁR (ZÖLD TENGERI FŰ)

Három fajta tengeri fű létezik: barna, vörös és zöld.A kémiai összetétele mindnek különböző. KiS-KiS Tejsavó Pasztillák Izlandról származó Zöld tengeri füvet tartalmaznak. A Zöld hínár legjelentősebb tulajdonsága a magas proteintartalma, amely 40 – 45%, emellett tartalmaz még bicarboxylic savat, alanint és aginint. A Zöld hínár 30 – 35% szénhidrátot és 10% lipideket tartalmaz, és magas a cink, réz, kobalt és további nyomelemek tartalma. Emellett kétségtelenül magas tápanyagértékkel bír a Zöld hínár. A Zöld hínár számos vitamint (főleg a B csoportból származót), makro- és mikroelemet tartalmaz. A Zöld hínár képes azon elemek elraktározására, melyek a környező vízben igen ritkák. A Zöld hínár számos biológiailag aktív összetevőt tartalmaz: többszörösen telítetlen zsírsavakat, klorofillt, poliszacharidokat, fukoidánt, glukánt, pektin, alginsavat, növényi szterolokat és karotenoidokat.
A Zöld hínár sok jódot is tartalmaz, mely fontos a pajzsmirigy működését tekintve. A Zöld hínárnak jótékony hatása van az elasztikus, sima és egészséges bőr kialakulására.
A Hínár gazdag természetes forrása számos ásványi anyagnak és nyomelemnek; stimulálja az anyagcserét, és vitalitást biztosí

Adatok
Termék márkája
Kis-Kis
Állat kora
Felnőtt
Állat mérete
Minden méret
Termék típusa
Tabletta
Cikkszám
522337