Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Mervue MultiBoost Cat Paste 30ml
Mervue MultiBoost Cat Paste 30ml
5 890 Ft

Mervue MultiBoost Cat Paste 30ml

A Mervue MultiBoost Cat Paste egy multivitamin és ásványi kiegészítő macskák részére.
Állatfaj
Macska
Külső raktáron
5 890 Ft
Részletek

A Mervue MultiBoost Cat Paste egy multivitamin és ásványi kiegészítő macskák részére.

Jellemzők:

- A MultiBoost Cat nagyon ízletes kiegészítő felnőtt- és kölyökmacskák részére, amelynek receptúráját állatorvosok állították össze.

- A macskák szervezete számára elsődleges fontosságú táplálóanyagokat tartalmaz (vitaminok, ásványi anyagok, taurin, Echinacea, L-karnitin, omega-zsírsavak).

- A termék jelenleg a legkorszerűbb megoldásnak számít a táplálékon keresztül bevihető gyógyhatású termékek között.

- A MultiBoost Cat kiválóan alkalmazható sebészeti beavatkozásokat követően, legyengült, fáradékony vagy idősebb macskák esetében, illetve a növendék állatok egészségének támogatására.

- Az állatorvosi klinikák a MultiBoost Cat termék etetését ajánlják a stresszhelyzetekre: szállítás, étvágytalanság, daganatos megbetegedések, legyengült, fáradékony, idősebb macskák állapotának javítására, illetve kölyökmacskáknak a vakcinázások után az egészség támogatására.

- A termék ajánlott a gyomor-bél rendszer megbetegedések esetén (pl. parvovírus), pancreatitis, krónikus vesepanaszok, májproblémák, stb, enyhítésére.

Mikor alkalmazzuk?

Egészség és általános közérzet javítása
- Műtétek után
- Fáradékonyság esetén
- Legyengült állapotban
- Betegség utáni felépüléshez
- Étvágytalanság
- Daganatos megbetegedések
- Kimerültség
- Idős korban
- Fiatal macskának vakcinázás után

A MultiBoost Cat támogatja:

- Jólét
- Egészség
- Betegség után felépülés
- Immunrendszer erősítése
- Egészséges kinézet
- Étvágy javítása
- Aktivitás
- Emésztés
- Szívizom funkció
- Komplikációmentes vemhesség és magzat fejlődése
- Megfelelő növekedés
- Egészséges bőr
- Fényes szőrzet
- Táplálék hatékonyabb emésztése

Hatóanyagok: A MultiBoost Cat a macskák számára létfontosságú táplálóanyagokat tartalmaz (vitaminok, ásványi anyagok, taurin, L-karnitin, aminosavak és omega-zsírsavak). A termék jelenleg a legteljeskörűbb receptúrát tartalmazó kiegészítőnek számít a táplálékon keresztül bevihető gyógyhatású termékek között. A MultiBoost Cat támogatja a bélrendszer egészségét és az immunrendszer működését. Bármely életkorban lévő macskának adható. A MultiBoost Cat bármely, akár terápiás étrendbe is beilleszthető, nem okoz semmiféle negatív kölcsönhatást. A kiegészítő magas szinten tartalmazza a macskák számára a felépüléshez fontos táplálóanyagokat: L-karnitin, taurin és omegazsírsavak.

- Taurin - eszenciális aminosav - Kritikus szerepe van a látásban, emésztésben, normál szívizom-működésben, komplikáció-mentes vemhesség fenntartásában, magzat(ok) fejlődésében és az immundszer támogatásában.

- L-karnitin - Létfontosságú az izmok működéséhez idősebb macskák esetében, illetve a növendék macskák fejlődéséhez. A normál sejtanyagcsere kofaktora.

- Omega-zsírsavak - Fontos táplálóanyagok, amelyek támogatják az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulását.

- C-vitamin - Erősíti az immunrendszert és támogatja az antitestek képződését. Az újszülött kiscicák nagyon kevés C-vitamint szintetizálnak, ezért érdemes kiegészítést adni nekik.

- B-vitaminok - Fenntartják az egészséges étvágyat, elősegítik a hatékony emésztést, javítják a bőr és szőrzet állapotát.

Adagolási javaslat: A MultiBoost Cat könnyen alkalmazható, szájon át vagy a macska eledeléhez keverve, amíg az alkalmazását az állatorvos javasolja. 

- Felnőtt macska - rövid távon (30 nap): 2.5ml naponta

- Minden macska - hosszútávon: 1.5ml naponta

Összetevők/30ml: Echinacea (300mg/30ml), Rozmaring.

Adalékanyagok per 30ml: E-vitamin α-Tokoferol 3a700 221.68mg Aszkorbinsav 3a300 30mg, B1-vitamin (Tiamin-hidroklorid) 3a820 9.64mg, B2-vitamin (Riboflavin) 2.98mg, B6-vitamin (Piridoxin-hidroklorid) 3a831 11.38mg, B12-vitamin (Cyanokobalamin) 87mcg,Ca-D-Pantothenát 3a841 44.91mg, Nikotinamid 3a314 18.33mg, 3a316 Folic Acid 3a316 600mcg, 3a880 Biotin 5.81mg.

Nyomelemek: 3b608 Cink (Cink-kelát, glicin-hidrát) - 15mg. Kémiailag jól meghatározott, vitaminokhoz hasonló biológiai hatású anyagok: L-karnitin 3a910 297mg, 3a370 Taurin 30mg.

Adatok
Termék márkája
Mervue
Állat kora
Minden kor
Állat mérete
Minden méret
Termék típusa
Paszta
Cikkszám
FP7928