Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

PettBullCat® Steril Fish Meat Coctail Hal&Hús 200 gr
PettBullCat® Steril Fish Meat Coctail Hal&Hús 200 gr
780 Ft

PettBullCat® Steril Fish Meat Coctail Hal&Hús 200 gr

Minden korosztályú ivartalanított cicáknak készült, teljesértékű, egészséget támogató, szuperprémium funkcionális macskaeledel hallal.
Állatfaj
Macska
Termék ízesítése
Lazac, Hal
Speciális felhasználás
Ivartalanított
Rendelhető
780 Ft
Részletek

Minden korosztályú ivartalanított cicáknak készült, teljesértékű, egészséget támogató, szuperprémium funkcionális macskaeledel hallal.
ImmiVet Béta 1, 3-1, 6 Glükán-nal, kiegészített, GMO-mentes, adalékanyagot, színezékeket, glutént, cukrot nem tartalmazó funkcionális állateledel.

A PettBull® funkcionális állateledel termékcsalád különlegessége, hogy eddig csak humán élelmiszerekben használt Béta 1, 3-1, 6 Glükán-nal egészítjük ki, amelynek immunstimuláns hatása megkérdőjelezhetetlen.
A PettBull® Steril Cat termékek pozitív hatásai:
* Erősíti az állatok immunrendszerét - IGEN!
* Gyengíti a fertőzéseket -IGEN!
* Fokozza a vitalitást - IGEN!
* Antiallergén - IGEN!
* Segíti a gyógyulást - IGEN!
* Alkalmazkodik a megváltozott emésztés élettani igényekhez - IGEN
* Csökkenti az elhízás veszélyét - IGEN!
Mit tartalmaz?
* ImmiVet Béta 1, 3-1, 6 Glükánt - IGEN!
* A PettBull® receptúra 100% friss húst tartalmaz.- IGEN!
* 25 féle ásványi anyagot - IGEN!
* Omega-3, Omega-6 esszenciális zsírsavakat -IGEN!
* Élettanilag nélkülözhetetlen sókat -IGEN!
* Természetes vitaminokat, amit a hús alapanyagokkal adunk hozzá a receptúráinkhoz -IGEN!
* Előemésztett fehérjéket tartalmaz (enzimekkel feltárt állati eredetű lágy részeket) - IGEN!
* Létfontosságú zselatin burokkal védett hozzáadott vitaminokat tartalmaz - IGEN!
* Csak természetes állati zsírokat, zsírsavakat tartalmaz -IGEN!
Mit nem tartalmaz?
* Glutént - NEM!
* Szóját - NEM!
* Gabonát - NEM!
* Cukrot - NEM!
* Adalékanyagot - NEM!
* Színezékeket - NEM!
* Mesterséges tartósítószereket - NEM!
* Garantáltan GMO-mentes, GMO - NEM!
* Transzzsírsav mentes, TRANSZZSÍRSAV - NEM!

Általános etetési, adagolási javaslat minden korú ivartalanított cicák számára:

Ivartalanított cicáját lehetőség szerint naponta 2 alkalommal etesse az adagolási javaslatban megadott optimális mennyiségnek megfelelően arányosan elosztva.
A PettBull® termékek fogyaszthatósága szobahőmérsékleten a legideálisabb! (+22 és 24 C0 között.)
A hermetikus zárás és hűtés megszüntetése után, az eltelt idő mértékének függvényében csökkenhet a termék élvezeti értéke. (Az illóolajok, zsírok veszíthetnek eredeti kellemes íz, illat, fogyaszthatósági aromájukból.) Hidegen történő etetése nem csak kellemetlen fogyasztási élményt adhat cicája számára, de az íz, illat, aroma élvezeti hatást is csökkentheti!
Az etetés kiegészítéseként friss ivóvíz folyamatos biztosítása is szükséges!
Etetése ajánlott: ivartalanított cicákáknak. Ajánlott és alkalmazható betegségek megelőzésére, az immunrendszer erősítésére, érzékeny bőrű, esetleg szenzitív emésztésű egyedek önálló diétájaként. Műtétből, betegségből való felépülés elősegítésére is kiválóan alkalmas. Cukorbeteg, liszt és glutén érzékeny, ivartalanított macskák probléma mentesen fogyaszthatják. Etetésével javítani tudtuk a kiválasztószervek, a máj-, a vesefunkció értékeit, amit a rájuk vonatkozó vérlabor biokémiai paramétereivel is igazoltunk, köszönhető ez a hozzáadott premix keverékünkben lévő mikro, makroelemek, aminosavak, vitaminok mennyiségének és az ImmiVet Béta 1, 3-1, 6 Glükán egymást erősítő szinergikus hatásának.
Antiallergén étrendi hatású, mivel receptúrához nem használtunk allergén összetevőket.
Aminósav összetétele optimális az ivartalanított cicák számára, segíti a zsírok gyorsabb elbomlását, emésztésre alkalmassá tételét katalizálja, csökkenti a kóros elhízás veszélyét!

Javasoljuk, hogy időnként végeztesse el állatorvosánál ivartalanított cicája vizelet üledék vizsgálatát! Gyakori, hogy a kicsapódó kristályok húgycső elzáródást vagy húgyhólyaghólyagkő képződést okozhatnak. Evvel az egyszerű vizelet labor vizsgálattal a panaszok megjelenése előtt diagnosztizálhatjuk a betegséget és megfelelő kezeléssel megelőzhetjük kedvencünknek a kellemetlen, fájdalmas tüneteket, elkerülhetjük a műtéti beavatkozást is!

Etetési adagolás:
* 3 kg testtömeg esetén 200-250 gr
* 4 kg testtömeg esetén 225-265 gr
* 5 kg testtömeg esetén 250-285 gr

A terméket felbontás után lefedve, hűtve kell tárolni a végső felhasználásig! Újbóli etetés előtt, minimum szobahőmérsékletre kell melegíteni! A nyitott termék a konzerv tető eltávolítása után, 24 óráig őrzi meg eredeti kedvező aromáját. A PettBull® termékek visszazárásához alkalmas aromavédő kupakot kiegészítő termékként megvásárolhatja, webshopunkban.

100 % friss hús alapanyag felhasználásával készül!
Húslisztet, glutént, szóját, gabonát, cukrot, adalékanyagot, színezéket, mesterséges tartósítószereket nem tartalmaz!
Garantáltan GMO és Transzzsírsav mentes!

Összetétel a receptúránk alapján: cca.99% hús (min.10%lazac min 10% hal) többi részben egyéb állatfajokból származó húsok, cca.1% vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, telítetlen zsírsavak: lazac olaj 0, 5%, Omega3, Omega6. ImmiVet Béta1, 3-1, 6 Glükán 80 mg/kg
Deklarált beltartalmi értékek:

Teljes értékű állateledel idős, ivartalanított macskáknak halhússal. Összetétel: hús és állati származékok (min.10%lazac min 10% hal) Immivet Béta1, 3-1, 6 Glükán 80 mg/kg. Analitikai összetevők: nyersfehérje 9, 5%, nyersolajok és zsírok 3, 5%, nyershamu 1, 4%, nyersrost 0, 5%, nedvességtartalom 80%. Hozzáadott természetes adalékanyagok: D3-vitamin (cholecalciferol) 200N.E, E2-vitamin 20 mg, E5-vitamin 1, 5mg, E6-vitamin 10mg. Aminosavak: Taurin 1 g/kg. A termék minőségmegőrzési idejét a vitaminokat is beleértve, valamint a gyártó regisztrációs számát lásd a doboz alján. Felbontás után lefedve, hűtve tárolva 1 napig felhasználható! Gyártó: EU Germany. Kizárólagos forgalmazó: PettBull® Kft. 1141 Budapest, Paskál utca 16. fsz.2.

A PettBull® FUNKCIONÁLIS ÁLLATELEDEL TERMÉKCSALÁD:
Teljes értékű funkcionális állateledel – hozzáadott cukor, szója, glutén, tartósítószerek és színezékek nélkül.
Hosszú évek fejlesztésének köszönhetően ajánljuk Önöknek a PettBull® FUNKCIONÁLIS ÁLLATELEDEL TERMÉKCSALÁDOT. Az INRA, GLG, NRC és AAFCO legkorszerűbb ajánlásait figyelembe vevő összeállítás organikus, környezetkímélő, ugyanakkor optimálisan fedezi kedvence szükségleteit. A munkában a fejlesztőinkkel együtt a Szent István Egyetem Takarmányozási és Gyógyszertani Tanszékek munkatársai is reszt vettek. Az energiaigény korszerű számításán túl (MJ ME/kg) az aminosav- és fehérjeigény is a legkorszerűbb elvek alapján történt. A biztonsági rátartással kiszámolt fehérjetartalom minden életkorban fedezi a megjelölt kor- és fajtajellegzetességek támasztotta igényeket. A beltartalmi adatokat energiaértékben, lizinszázalékban is biztosítottuk a termékeinkben. A PettBull® funkcionális állateledel termékcsalád különlegessége, hogy eddig csak humán élelmiszerekben használt ImmiVet Béta 1, 3-1, 6 Glükán-nal egészítjük ki, amelynek immunstimuláns hatása megkérdőjelezhetetlen.
Bízunk abban, hogy gondos és alapos fejlesztéseinknek, szakmai hozzáértésünknek és elkötelezettségünknek köszönhetően hozzájárulhatunk cicája egészséges táplálásához, mellyel hosszú életkort biztosíthatunk számára, megfelelő életminőségben és elérhetjük kedvence és az Ön vásárlói megelégedettségét.

Adatok
Termék márkája
PettBull
Állat kora
Felnőtt, Idős
Állat mérete
Minden méret
Termék típusa
Konzerv
Cikkszám
EM000571
Tömeg
200 g/db