Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Pro-Vet Anti-Parasites - élősködők ellen 90db
Pro-Vet Anti-Parasites - élősködők ellen 90db
2 090 Ft

Pro-Vet Anti-Parasites - élősködők ellen 90db

PRO-VET Tejsavó Pasztilla Kutyáknak
Állatfaj
Kutya
Speciális felhasználás
Parazitaellenes
Raktáron
2 090 Ft
Részletek

ANTI-PARAZITA (BOLHÁK-TETVEK-ATKÁK-FÉRGEK) 

  • 100%-ig TERMÉSZETES TERMÉK
  • Megelőző védelmet nyújt a bolhák, tetvek, atkák és férgek ellen
  • Támogatja a szívet és a véredényeket
  • Csökkenti a koleszerinszintet

Összetevők: dehidrált tejsavó, búzakeményítő, dextrüz, dehidrált tejélesztő kivonat, dehidrált hínár, sörélesztő kivonat, alliin, alliicin, fűszerkeverék, répa, vitaminok.
Adalékanyagok/kg: vitamin B1 0.08%, vitamin B2 0.11%, vitamin B3 0.059%, vitamin B6 0.006%, vitamin B12 0.71%, vitamin A 9.474 IE, vitamin D3 1.053 IE, vitamin E 7mg.
Összetétel: nyers protein 11%, nyerszsír 7.1%, nyershamu 2.9%, nyersrost 3.5%, nedvesség 7%.
Napi fogyasztás: min. 2-3 tabletta 5 testsúlykilogrammonként, rendszeresen.
A túlzott bevitel nem okoz mellékhatásokat.

leglényegesebb összetevők:

ALLIIN ÉS ALLICIN

Kennels' Favourite “Anti Parasites” Tejsavó Pasztillák parazita-ellenes hatásúak, melyek 100%-ig természetesek, és hatékony védelmet nyújtanak a tetvek, bolhák, atkák és belső élősködők ellen.

Az “Anti Parasites” Tejsavó Pasztillák magas koncentrációban tartalmaznak alliin és az alliináz csoporthoz tartozü enzimeket. Az aminosavak nagyon fontosak az alliinben, mivel ezek által jön létre az aktív hatóanyag, az allicin. Az alliin allicinná való alakulása az alliináz enzimnek köszönető, mely az alliin és az alliináz enzim kölcsönhatásának eredményeképpen jön létre. A fokhagyma sajtolása során kémiai reakció veszi kezdetét, mely által létrejön az aktív hatóanyag, az allicin. Az allicin molekuláris szinten kerül felhasználásra, és ez az anyag a fokhagyma legfontosabb biológiailag aktív hatóanyaga. Az Alliin és az alliináz a fokhagyma gerezdjeiben találhatók. Az alliináz csoportba tartozó enzimek a gerezdek hártyájában, míg a alliin magában a gerezdben található. Az allicin blokkol bizonyos enzim csoportokat, ezzel egyfajta természetes védelmet eredményez a fertőzésekkel szemben. Szintén blokkolja azon enzimek fő összetevőit, melyek a koleszterin szintézisében vesznek részt, tehát a kardiovaszkuláris rendszert természetes módon támogatja.
Az “Anti Parasites” Tejsavó Pasztillák napi használatával az Ön kedvencénél jelentkező rák és kardiovaszkuláris rendellenességek kockázata csökken.
Továbbá, magas alliin és allicin tartalmánál fogva az “Anti Parasites” Tejsavó Pasztillák erős antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással rendelkeznek: tisztítják a vérereket, segítenek érelmeszesedés esetén; serkentik a vérkeringést; csökkentik a zsírok (trigliceridek) és a koleszterin mennyiségét a vérben; erősítik a szervezet immunitását, és végül kezelik az olyan betegségeket, mint a gombás fertőzések, stb.

HÍNÁR (ZÖLD TENGERI FŰ)

Három fajta tengeri fű létezik: barna, vörös és zöld.

A kémiai összetétele mindnek különböző.

A Zöld hínár legjelentősebb tulajdonsága a magas proteintartalma, amely 40 – 45%, emellett tartalmaz még bicarboxylic savat, alanint és aginint. A Zöld hínár 30 – 35% szénhidrátot és 10% lipideket tartalmaz, és magas a cink, réz, kobalt és további nyomelemek tartalma. Emellett kétségtelenül magas tápanyagértékkel bír a Zöld hínár. A Zöld hínár számos vitamint (főleg a B csoportból származót), makro- és mikroelemet tartalmaz. A Zöld hínár képes azon elemek elraktározására, melyek a környező vízben igen ritkák. A Zöld hínár számos biológiailag aktív összetevőt tartalmaz: többszörösen telítetlen zsírsavakat, klorofillt, poliszacharidokat, fukoidánt, glukánt, pektin, alginsavat, növényi szterolokat és karotenoidokat.
A Zöld hínár sok jódot is tartalmaz, mely fontos a pajzsmirigy működését tekintve. A Zöld hínárnak jótékony hatása van az elasztikus, sima és egészséges bőr kialakulására.
A Hínár gazdag természetes forrása számos ásványi anyagnak és nyomelemnek; stimulálja az anyagcserét, és vitalitást biztosít.

SÖRÉLESZTŐ

A sörélesztő hosszú idők óta természetes gyógyszerként használatos. Bizonyított, hogy az élesztő jól hasznosul az emésztőszervrendszerben, puffasztás vagy az emésztés megzavarása nélkül. A sörélesztő fogyasztása segíti az emésztőszervek váladékelválasztását. Más hatásai még az általános egészség- és étvágyjavulás; a súly normalizálódása; az emésztőnedvek mennyiségének és minőségének javulása. A sörélesztőben található proteinek és B vitaminok ideális kompozíviója serkenti, egyrészről az anyagcserefolyamatokat a szervekben, másrészt a proteinek beépülését. A sörélesztőnek köszönhetően a vörös- és fehérvérsejtek száma növekszik; az étvágy visszajön; a szövetek leépülésével kapcsolatos problémák megszűnnek és a szőrhullás stabilizálódik.

Adatok
Termék márkája
Pro-Vet
Állat kora
Minden kor
Állat mérete
Minden méret
Termék típusa
Tabletta
Termék felhasználási területe
Bolha, Atka, Tetű, Féreg
Cikkszám
522315