Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Royal Canin Babycat Milk 300g
Royal Canin Babycat Milk 300g
9 095 Ft

Royal Canin Babycat Milk 300g

Royal Canin Babycat Milk 300g
Royal Canin Babycat Milk 300g
Royal Canin Babycat Milk 300g
Teljes értékű tejpótló tápszer a születéstől az elválasztásig – tejpótló az élet első szakaszában (0-2 hónapos kor között)
Állatfaj
Macska
Termék ízesítése
Baromfi
Külső raktáron
9 095 Ft
Részletek

Harmonikus növekedés

A kölyökmacskák töretlen és harmonikus növekedésének biztosítása érdekében a Babycat Milk összetételét tekintve a lehető legjobban hasonlít az anyamacska tejéhez.

Egészséges emésztés

A Babycat milk gondosan kiválogatott, kitűnően emészthető fehérjéket tartalmaz, laktóztartalma pedig nagyon hasonló az anyamacska tejének tejcukortartalmához. Különösen jól adaptált a kölyökmacska emésztőrendszeréhez, mivel nem tartalmaz keményítőt (a kölyökmacskák nem választanak el a keményítő megemésztéséhez elegendő enzimet). A kölyökmacska bélflórája több héten át fokozatosan fejlődik ki. A termék prebiotikumokat (FOS) is tartalmaz az egészséges emésztés támogatása érdekében.

Azonnal oldódó (instant) tejpótló

A különleges összetételű Babycat Milk azonnal és teljes mértékben, üledékmentesen feloldódik, egy teljesen homogén készítményt alkotva (lásd a felhasználási útmutatót).

Hozzáadott DHA

A kölyökmacska idegrendszere a születés után tovább fejlődik. Az anyatejben természetes körülmények között jelen lévő DHA támogatja a kognitív funkciók fejlődését.

Összetétel: tejfehérjék, tejzsír, növényi olajok (arachidonsavban gazdag olajat tartalmaz), tejsavó fehérje, halolaj (DHA forrás), ásványi sók, frukto-oligoszacharidok.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 25000 NE, D3 vitamin: 1500 NE, E1 (Vas): 100 mg, E2 (Jód): 4 mg, E4 (Réz): 15 mg, E5 (Mangán): 80 mg, E6 (Cink): 230 mg, E8 (Szelén): 0,43 mg, Taurin: 2,5 g - Antioxidánsok.

Analítikai összetevők:  Nyersfehérje: 33% - Nyersolajok és -zsírok: 39% - Nyershamu: 6% - DHA: 1 g/kg.

ETETÉSI UTASÍTÁS: Keverjen el 10 ml tejport 20 ml alacsony ásványianyag-tartalmú, kb. 50°C-os palackozott vízzel, és langyosan tálalja a mellékelt termék adatlapon található utasítások szerint. Tételszám, gyári regisztrációs szám és minőségmegőrzési dátum: lásd a csomagoláson található információkat. 

Adatok
Termék márkája
Royal Canin
Állat kora
Kölyök
Állat mérete
Minden méret
Termék típusa
Por
Cikkszám
414120
Tömeg
300 g/db