Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Trixie Kutyaház nyeregtetővel M 77x82x88cm natúr
Trixie Kutyaház nyeregtetővel M 77x82x88cm natúr
65 990 Ft

Trixie Kutyaház nyeregtetővel M 77x82x88cm natúr

Trixie Natura sátortetős kutyaház - Válogatott natúr fenyőfából készült, színre pácolt, csúcsos tetejű kutyaház, közepestestű kutyáknak
Állatfaj
Kutya
Külső raktáron
65 990 Ft
Részletek

A Trixie kutyaháza extra magas lábakon áll és ezáltal védi az állatot a talaj nedvességétől és hidegétől, s emellett a jó légáramlás is biztosított. A lábak műanyag borítást kaptak, ez pedig óv a tartós nedvességtől. Az időjárásálló tető és annak túlnyúlása pedig védelmet nyújt az esőtől és huzattól. A kutyaház kezelt fenyőfából készül, időjárás- és télálló. A Trixie kutyaház könnyen tisztítható, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető.

Tipp: a kutyaházat még kényelmesebbé, otthonosabbá teheti kedvence számára, ha jól szigetelő takarót helyez bele. A példaként megadott fajtaspecifikus méretajánlások csak tájékoztató- ill. ajánlás-jellegűek. A kutyaház kiválasztásakor mindig vegye figyelembe kutyája egyéni méreteit! Vesse össze a méret-adatokat a táblázatban szereplő belső méretekkel! A külső méret mindig figyelembe veszi a tető túlnyúlását is!

Fontos: A kutyaháznak nem szabad túl nagynak lennie, mivel a kutya saját testmelegével teremt és tart kellemes, meleg klímát a házikó belsejében. Ha a kutyaház túl nagy, könnyen előfordulhat, hogy kutyája fázni fog.

  • készült lakkozott fenyő
  • ásványi felületű tetőfedővel
  • az állítható magasságú lábak biztonságos állást biztosítanak
  • a lábak védelmet nyújtanak a talaj nedvességétől és hidegétől, és jó kenőképességet biztosítanak a kennel alatt
Adatok
Termék márkája
Trixie
Állat kora
Minden kor
Állat mérete
Közepes
Cikkszám
TRX39531