Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 746 7689

Cats Way Illatmentes Macskaalom 5L - Csomósodó Fehér Bentonit
Cats Way Illatmentes Macskaalom 5L - Csomósodó Fehér Bentonit
1 930 Ft

Cats Way Illatmentes Macskaalom 5L - Csomósodó Fehér Bentonit

Illatmentes Fehér Bentonit Csomósodó Macskaalom
Állatfaj
Macska
Raktáron
1 930 Ft
Részletek

Hozzáadott illatanyagok és illatanyagok nélkül úgy tervezték, hogy biztonságos legyen Ön és macskabarátja számára. Ez a természetes agyagból készült macskaalom emellett nagyon nedvszívó és kevés port termel, ami segít minimálisra csökkenteni a rendetlenséget a macska fürdőszobájában. Távolítsa el és tisztítsa meg naponta, hogy fenntartsa a megfelelő higiéniát, és hogy macskája kényelmes és boldog legyen. További előnyként használhatja ezt a terméket olajfelszívásra autófelhajtókon és a gumiabroncsok tapadása érdekében télen. A macskája biztosan értékelni fogja azt a friss, tiszta almosdobozt, amelyet a Cat's Way illatmentes természetes agyag macskaalom kínál.

Cat's Way ígéret: A Cat's Way-nél tudjuk, hogy a macskák uralkodnak, és macskája biztos abban, hogy csak a legjobb ételt szolgálná fel neki. Ezért minden egyes kiváló minőségű fajtánk nemcsak egészséges összetevőket használ, amelyek támogatják macskája egészségét, hanem olyan finom ízűek is, hogy macskája mosolyogva jutalmazhatja Önt. Mindig megbízhat a Wonder White-ban, hogy tápláló prémium termékeket biztosít, amelyekre macskája vágyik. Ez a Cat's Way ígérete neked és macskádnak.

A nagy nedvszívó képességű formula illatmentes és szuper nedvszívó

Szagzár

Alacsony portartalmú formula, nem követ

Gyors, nagy teljesítményű Erős csomósodás

99,5%-ban pormentes funkcióval

Illatmentes csomósodó agyag macskaalom

A bentonit egy agyagos kőzet, amely vulkáni termékek hidrotermikus átalakulásából származik. Ősidők óta ismert és használt, és manapság mindannyiunknak naponta meg kell küzdenie ezzel a sokoldalú anyaggal: a kozmetikumoktól a borokig és gyümölcslevekig, valamint gyógyszeripari termékekben. A macskaalom világában a bentonitot azért használják, mert képes saját térfogatának 10-szeresére megduzzadni, és felszívja a folyadékokat és a szagokat, amelyek csomókban maradnak, könnyen eltávolíthatók, így a maradék termék érintetlenül marad a további felhasználásra.

Adatok
Termék márkája
Cats Way
Termék illata
Illatmentes
Cikkszám
CTSWY-006-2